Actueel

 • Wet verbetering VvE’s naar de Raad van State

  De ministerraad heeft op 22 januari 2016 ingestemd met het wetsvoorstel dat het functioneren van VvE’s gaat verbeteren. Het wetsvoorstel is nu voor advies naar de Raad van State.
  Lees verder...

 • Nieuwe mogelijkheden voor VvE's

  Elke woning verdient alle zorg en onderhoud. Flatbeheer ondersteunt eigenaars.
  Lees verder...

 • Vereniging Eigen Huis komt op voor kleine VvE's

  Inschrijvingsplicht bij Kamer van Koophandel te veel rompslomp.
  Lees verder...

Flatbeheer Groep, uw partner in business...Flatbeheer Groep, uw partner in business...Flatbeheer Groep, uw partner in business...Flatbeheer Groep, uw partner in business...Flatbeheer Groep, uw partner in business...Flatbeheer Groep, uw partner in business...Flatbeheer Groep, uw partner in business...

Welkom bij Flatbeheer Groep

De Flatbeheer Groep omvat een aantal werkmaatschappijen. Samen vormen zij een middelgrote organisatie die zich manifesteert met verschillende activiteiten in en rond onroerend goed.

Vanaf begin 1981 leveren wij vanuit ons kantoor in Zoetermeer diensten aan consumenten onder de naam Holland Huis Makelaars en Holland Huis Financiële Diensten.

Voor Verenigingen van Eigenaars (VvE's) is Flatbeheer inmiddels ook al vanaf de jaren '80 actief.

Tenslotte biedt Flatbeheer aan andere professionals en instellingen diensten op maat aan met betrekking tot het beheer van onroerend goed.

Betrouwbaar en onafhankelijk

Vanaf het begin van de tachtiger jaren van de vorige eeuw heeft de Flatbeheer Groep zich ontwikkeld als een betrouwbare en onafhankelijke partner op het gebied van onroerend goed.

Voor de consument is vooral de naam Holland Huis bekend als makelaardij en onafhankelijk intermediair met toegang tot alle belangrijke aanbieders van financiële producten en diensten.

Daarnaast treedt Flatbeheer als betrouwbare partner op bij het beheer van onroerend goed en ondersteuning van Verenigingen van eigenaren (VvE's).

Betrouwbaar en onafhankelijk